Mijn aanpak:

  • 24 uur stand-by

  • Oplossingsgericht

  • Vrijblijvende en kosteloze kennismaking

  • Geen uurtje factuurtje

  • Geen verplicht aantal af te nemen sessies

  • Korte teksten en handvatten

Standy-by

Klachten zoals eerder vermeld komen niet alleen tussen 9:00 uur en 17:00 uur. Ook gaan ze niet een ‘weekendje weg’. Vandaar dat ik 24 uur per dag, 7 dagen in de week stand-by sta om jou te helpen. Door te bellen doorbreek je de cirkel van het denken.

En neemt je denken het weer van je over? Dit kan zelfs binnen 5 minuten, dan bel je opnieuw.

Kennismaking

Een kennismakingsgesprek is geheel kosteloos en vrijblijvend. Het gesprek vindt plaats bij mij thuis of via video bellen en
de kennismaking duurt ongeveer een uur. Tijdens de kennismaking kan jij vertellen waar je last van hebt en/of welke klachten je ervaart en eventueel welke acties je al hebt ondernomen om er vanaf te komen. Daarna leg ik uit wat ik voor jou kan betekenen. Als blijkt dat er voldoende wederzijds vertrouwen aanwezig is, plannen we een sessie in om te beginnen. Meestal is het zo dat de eerste sessie na het kennismakingsgesprek de week erop plaats vindt.

De sessies

Een sessie duurt één tot anderhalf uur. Tijdens de sessies bespreken we waar je op dat moment tegenaan loopt. Daarnaast worden de sessies ondersteund door op maat gemaakte teksten, tools en handvatten. De teksten sluiten aan op de klachten waar je last van hebt. Daarnaast krijg je ze mee naar huis zodat je ze na de sessie kan teruglezen.

Wanneer we starten met sessies is er niet sprake van een minimaal aantal af te nemen sessies.

Iedereen is uniek. Daarom is een aantal sessies welke jij nodig hebt, niet van te voren te zeggen. Een vaste werkmethode werkt hierdoor ook niet. Elke sessie is bij ieder persoon maatwerk.

Sessies via videobellen

Is het voor jou niet mogelijk om langs te komen omdat je ver weg woont, niet in staat bent om te reizen of vanwege andere omstandigheden? Dat is geen probleem. Op dat moment vinden de sessies plaats via videobellen. In overleg bepalen we welke tool we hiervoor gebruiken. De tool kan Skype, Facetime of Zoom zijn.

Oplossingsgericht

In plaats van symptoombestrijding (door bijv. angst in bepaalde situaties af te zwakken), je op de oplossing te focussen, vinden er blijvende / werkelijke veranderingen plaats. Door deze aanpak krijg je, gaande het proces, steeds meer inzichten hoe het werkt en ervaar je meer vrijheid.

Tarief coaching

Wil je meer weten wat de tarieven zijn? Neem dan contact op via mijn contactpagina of stuur een mail naar sebastiaan@vrijheiddoorinzicht.nl.

Als je inziet hoe het werkt, kun je waarlijk Vrij zijn.

Neem contact met mij op via mijn contactpagina.

CONTACT